Om

StevnsborgCreative er din lokale fotograf.

Foretagenet er drevet af Kristina Stevnsborg, selvlært fotograf med stor passion for at fange øjeblikket i situationen.

Jeg har stor tiltro til at mine kunder er glade for muligheden i at købe de digitale filer. Derfor er det lige præcis det jeg sælger. Ønsker du hjælp til at få fremkaldt billederne, vil jeg selvfølgelig gerne være behjælpelig med mine erfaringer indenfor dette.

Jeg bevæger mig indenfor de fleste genrer indenfor fotografering. Mine erfaringer tæller danseskole-gruppefotos, newborn, graviditet, boudoir, både alm og erhvervsportrætter og profiler og en af mine personlige favoritter; konfirmationer.

Hvis der er en kategori du ikke mener er repræsenteret, som du ønsker forespurgt, så tøv ikke med at kontakte mig.

Mvh

Kristina Stevnsborg

StevnsborgCreative er bekendt med og følger reglerne i Persondataforordningen. Dvs, du er bekendt med og accepterer at jeg opbevarer de billedfiler der kommer ud af et fotoshoot du har booket. Uden denne accept, er der intet grundlag for en fotografering. Den nye persondataforordning ændrer ikke på de i forvejen eksisterende regler om portrætter, brugsret og fotografens rettigheder til de tagne billeder. Det nye for StevnsborgCreative bliver at du som kunde vil blive nødsaget til at skrive under på at du er indforstået med ovenstående. Billeder, email-adresser eller andre personoplysninger vil aldrig blive brugt af Fotografen uden kundens samtykke eller delt med trediepart. Du vil ikke få tilsendt nyhedsbreve eller lign fra StevnsborgCreative udelukkende ved at oplyse din mailadresse ved samtykket.